Wat doet Klick!?

Klick! voert een breed scala aan fotografie-opdrachten uit en ontwikkelt overzichtelijke websites voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren.

Daarnaast verkoop ik via de website eigen werken uit mijn fotografie-portfolio.

Deze website geeft een goede indruk van mijn vaardigheden: iedere foto, tekst, mijn logo of animatie is door mijzelf gemaakt!

Hoe kom in ik contact met Klick!?

Via deze site kunt u per e-mail, Twitter of telefonisch (alleen op afspraak) contact met mij opnemen.

Omdat ik in mijn dagelijkse baan als professional in de zorg regelmatig met mensen te maken krijg die de grens tussen werk en privé niet altijd respecteren, vermeld ik op deze site niet openbaar mijn achternaam. 

In welke regio werkt Klick!?

Persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers komt het eindresultaat altijd ten goede!

Daarom gaat mijn voorkeur voorlopig uit naar samenwerking met opdrachtgevers in de omgeving Hoorn-Purmerend, Amsterdam of Den Helder.

Stacks Image 538
Stacks Image 540
Stacks Image 542

Kan ik wel kwaliteit verwachten?

JA! Al is Klick! een onderneming naast mijn baan, werken voor Klick! neem ik 100% serieus. De afgelopen jaren heb ik ruimschoots ervaring opgedaan als fotograaf, webdesigner en grafisch vormgever.

Mijn werk vormt mijn visitekaartje, ik heb dus alle belang bij het leveren van perfectie!

Voor mij is het gegeven dat ik de meeste van mijn opdrachten via mond- op mondreclame verkrijg daarmee een groot compliment.

Waarom voor Klick! kiezen?

Kiezen voor Klick! is kiezen voor een persoonlijke benadering!

Via Klick! voorzie ik niet in mijn broodwinning. Natuurlijk werk ik niet voor niets, maar net zo belangrijk is het dat ik via Klick! mijn creativiteit kwijt kan!

In vijf woorden ben ik te omschrijven als:

Resultaatgericht, creatief, communicatief, precies, gepassioneerd.

Wanneer niet voor Klick! kiezen?

Via Klick! kan ik een breed scala aan diensten aanbieden, maar ook een aantal zaken niet.

Staat uw opdracht bijvoorbeeld onder zeer grote tijdsdruk, heeft uw multinational een zwaar beveiligde website nodig of zoekt u iemand in vaste dienst?

Klick! kan u in die omstandigheden niet van dienst zijn: liever zeg ik nee dan dat ik mijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren.