Welkom @ Klick!

Van harte welkom! Klick! toont het werk van gepassioneerd fotograaf en digitaal creatieveling Wouter.

'Daar moet je meer mee gaan doen!', een veelgehoorde opmerking vanuit mijn omgeving vanaf het moment dat ik mijzelf meer op het vlak van fotografie, fotobewerking, vormgeving en (web)design ontwikkelde. Er volgden regelmatig opdrachten binnen mijn omgeving en dat prikkelde! Jezelf blijven ontwikkelen is nog leuker als je een doel voor ogen hebt, de stap naar ondernemerschap was snel gezet.

Ik combineer werken voor Klick! met mijn dagelijkse werk als professional in de gezondheidszorg. Via Klick! voer ik als ZZP'er opdrachten uit. Omdat ik niet fulltime voor Klick! werk, voer ik een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd uit.

Geen snelle jongen uit de reclamebusiness dus, maar een rustige, creatieve denker die net dat stapje extra voor zijn klanten wil doen en die trots is op het resultaat.

Ik wil u als opdrachtgever absolute kwaliteit kunnen leveren! Zo weet u dat uw opdracht de aandacht krijgt die zij verdient! Op deze website vindt u meer informatie over mijn manier van werken, de voordelen, de nadelen en de voorwaarden.

Hartelijk dank voor u interesse in Klick! Mocht u nog vragen hebben, dan verneem ik dat natuurlijk graag!

Stacks Image 171
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Wouter
Klick!

www.klickphotography.nl - www.klickwebdesign.nl - www.klickdesign.nl
Stacks Image 78